Wij zijn

Swinkels Family Brewers

Nieuwsgierige bierbrouwers.
We willen de wereld laten genieten van ons bier.

Over ons

Bier is genieten, brengt mensen bij elkaar. Voor elk moment bieden wij daarom een passend bier. Ieder met een eigen smaak en karakter. Met liefde gebrouwen in een van onze brouwerijen, waar ook ter wereld. Daar is vakmanschap voor nodig en vrijheid om je intuïtie te kunnen volgen. Intuïtie over hoe goed bier moet smaken en hoe je dat brouwt. Bier brouwen zit in onze genen. Al 300 jaar.

Succes maak je samen. Onze brouwerijen hebben allemaal een eigen historie en karakter, maar we zijn één. Eén in onze passie voor bier, één in onze drang de wereld daarin mee te willen nemen. Het begint met een goed gevoel voor kwaliteit, waarbij we altijd blijven kijken of het nog beter kan. Wij zijn nieuwsgierig naar wat onze consumenten en klanten willen, denken daarin mee, vanuit de intentie om iets voor de ander te betekenen en een langetermijnrelatie aan te gaan.

Wij zijn Swinkels Family Brewers, een 100% onafhankelijke familiebrouwer. Daar zijn we trots op. Dankzij drie eeuwen vakmanschap en een gezonde ondernemersgeest zijn we gekomen waar we nu zijn. Met een diep respect voor mensen en voor onze omgeving. Want ook in dat opzicht zijn we graag grensverleggend. Zo geven we Swinkels Family Brewers steeds mooier door aan de volgende generatie.

Lees meer

Ons aanbod

We willen consumenten voor elk moment een passend bier bieden. Hen laten genieten. Daar zetten we alles voor in wat we hebben: onze mensen, onze middelen, ons hele hart.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen, kunnen we de brouwerij nog mooier doorgeven aan de volgende generatie. Want, zoals de familie zelf zegt: we hebben de brouwerij in bruikleen van onze kinderen en kleinkinderen.

Swinkels Family Brewers is één van oudste familiebedrijven van Nederland. Dat merk je aan de informele sfeer, het ondernemerschap en de eigen koers gericht op de lange termijn.

Media

Benieuwd naar het nieuws van Swinkels Family Brewers of op zoek naar beeldmateriaal? Hier vind je alle persberichten, onze jaarverslagen en onze beeldbank.